VANLIGA FRÅGOR

1Kan man hyra racket och bollar hos er?
Det kan man! I vår gröna Matchi-automat kan du hyra racket för 50 kr/st. Finns även rör med bollar att köpa från oss för ca 80-90 kr beroende på vilket bollrör ni väljer. Sprita gärna av ert racket innan ni lämnar tillbaka det!
2Kommer ni att köra seriespel?
Ja!! Under september 2021 kickar vi igång Galaxy Padel League för både herr- och damspelare. Anmälan går att göra fram till och med den sista augusti. Vid intresse, anmäl dig via Matchi (länk till vårt matchi-konto)
3Finns det lediga abonnemang för fast speltider? Vad kostar det?
Det finns fortfarande abonnemangstider. Priset beror lite på vilken tid på dygnet och om det är 60 min är 90 min som är aktuellt. Annars kör vi på ordinarie pris. T.ex. vill du ha en fast tid på en måndag mellan 19.00-20.00 så kostar det 440 kr multiplicerat med antalet tillfällen. Vid intresse, kontakta oss på info@galaxypadel.se
4Kan jag utnyttja mitt friskvårdsbidrag hos er?
Visst kan du det! Klicka på länken här och kolla under erbjudanden för mer information gällande friskvård.. Du kan även få hem ett giltigt kvitto direkt från Matchi genom att klicka på din profil och sedan under “mina betalningar”. Du kan sedan välja att ladda ner kvittot som PDF eller skriva ut med en gång om så önskas.
5Vad kostar en privatlektion med en licensierad tränare?
För 1-4 spelare kostar det 940 kr/tim på kvällstid och 820 kr/tim dagtid (vardagar). Det som ingår då är följande: - Licensierad tränare - 60 min lektion - Bollar - Hyrracket
6Kan vem som helst hyra konferensavdelningen?
Konferensen gäller för både privata sällskap och företag. Det går att boka hela eller delar av hallen för olika typer av event. Självklart går det att kombinera konferensen med att spela padel också.
7Vilka är era öppettider?
Vi har öppet alla dagar mellan 06.00-00.00. För mer information om vilka tider vi har bemannat och vilka priser vi tar, kolla under “om oss” och sedan under “öppettider och priser” finner du ditt svar.
8Jag behöver avboka min speltid. När får jag återbetalning?
Vi har en avbokningspolicy på strötider som säger att man måste avboka 6 timmar innan speltiden börjar. Då debiteras du endast för en avbokningsavgift på 12,50 kr. Beroende på vilken bank du har så tar det cirka 2-3 bankdagar innan du har pengarna på ditt konto igen! Avbokar du senare än den satta tiden så debiteras hela beloppet. Ett visst undantag kommer att göras tills vidare, ringer du in och bokar om din tid så är det okej.